هوالعلیم
سلام و دورد خدمت همه دوستان
امروز در خدمت شما هستیم با معرفی نرم افزار افترافکت(Adobe After Effects)، نرم افزاری که به جرات میشه گفت تقریبا از پس هرکاری برمیاد! تدوین، موشن گرافیک، جلوه های ویژه، ویرایش تصویر و تا حدی ویرایش صوت!
پیشنهاد میکنم این مطلب رو از دست ندین.
منتظر آموزش کاربردی این نرم افزار قدرتمند در سایت ما باشید.
مقدمه؛ افترافکت؟
همونطوری که میدونید، شرکت ادوبی مجموعه نرم افزار های زیادی رو در زمینه های مختلف ارائه داده، اما چند مورد در بین اونها، استفاده ی بیشتری در امور روزمره و البته حرفه ای داره؛ مثل فتوشاپ، افترافکت، ایلاستریتور و…
امروز ما به معرفی نرم افزار افترافکت می پردازیم.
در یک جمله ی خیلی کوتاه، افترافکت نرم افزاریه که برای ویرایش فیلم از اون استفاده میشه. اما کار به اینجا ختم نمیشه.
“فیلم”، با توجه به شرایطی که داره، شامل صدا و تصویره. پس نرم افزاری که برای ویرایش فیلم ساخته میشه، باید بتونه اجزای یک فیلم(صدا و تصویر) رو به خوبی تحلیل و ویرایش کنه. این کاریه که افترافکت به خوبی از پَسش بر اومده.
افترافکت؛ آچار فرانسه ی موشن گرافیک
از افترافکت برای ساخت موشن گرافیک های بسیار حرفه ای و تیزرهای تبلیغاتی استفاده میشه. اگر روزی به یک موشن گرافیک جذاب برخورد کردید، این احتمال رو بدید که حتما با افترافکت طراحی و پیاده سازی شده.
افترافکت با ابزار های قدرتمندی که در اختیار کاربر میذاره، این امکان رو میده تا بهترین خروجی ها رو از ایده تون ببینید!
حوزه ی موشن گرافیک، به شدت حوزه ی پول سازی هست و شرکت های مختلف، حاضر اند برای تبلیغ محصول یا خدماتشون، برای موشن گرافیک های حرفه ای، تا ثانیه ای چندین میلیون تومان هزینه کنند، اونا از قدرت تاثیرگذاری موشن گرافیک روی مخاطبان باخبرند!
افترافکت؛ کامپوزیت و جلوه های ویژه
افترافکت، به خاطر سیستم قدرتمند لایه ای بودن (دقیقا مثل فتوشاپ) و البته امکانات فراوان، یکی از بهترین انتخاب ها برای انجام امور مربوط به کامپوزیت هست!
(کامپوزیت: خیلی خلاصه، این کلمه در دنیای فیلم سازی به معنای ترکیب لایه های مختلف فیلم روی هم و تولید یک فیلم واحد است. همبرگر رو تصور کنید! گوشت و کاهو و گوجه و… روی هم قرار میگیرند تا یک غذای واحد رو تشکیل بدهند. کامپوزیت هم همینه!)
یه جورایی میشه گفت افترافکت برای فیلم، مثل فتوشاپه برای عکس!
اما جلوه های ویژه؛ خوشبختانه با انتشار پلاگین های مختلف برای افترافکت، ساخت یک صحنه که دارای جلوه های ویژه باشه، خیلی راحت از قبل شده.
خیلی راحت، هلیکوپتر رو جلوی پنجره خونتون میذارید، شعله ی تیر بار رو شبیه سازی میکنید و یک سکانس اکشن تماشایی رو میسازید.
حالا برای طبیعی تر شدن چنین صحنه ای، میشه از نرم افزار های دیگه هم استفاده کرد که ان شاءالله اگر عمری باقی بود، در مطالب جداگانه خدمتتون عرض می کنم.
افترافکت؛ تصحیح رنگ فیلم
تصحیح رنگ یک تصویر، عضو جدایی ناپذیر از پروسه ی ساخت یک فیلم محسوب میشه. معمولا در فیلم های باکیفیت، یک یا چند نفر، مسئول تصحیح رنگ هستند. یکی از دلایلی که فیلم های سینمایی و سریال ها، نسبت به فیلم هایی که خودمون میگیریم(فیلم های خانوادگی و…) تفاوت داره و حالت سینمایی دارند، همین تصحیح رنگ هست.
جمع بندی: افترافکت، برای تمام فصول
همونطور که خوندید، افترافکت به خاطر گستره ی وسیعی از ابزار هایی که در خودش داره، باعث میشه بتونید امور مربوط به فیلم و تصویر رو به صورت کاملا حرفه ای انجام بدید!
شما حساب کنید اگه در کنار افترافکت، از نرم افزار های قدرتمند دیگه ای مثل Cinema 4D و ۳Ds Max برای جلوه های ویژه استفاده کنید؛ اونوقت میتونید تخیل خودتون رو در فیلمتون بازسازی کنید!
سعی می کنیم آموزش های کاربردی و مفید از افترافکت رو به مرور در سایت قرار بدیم ان شاءالله…
امیدوارم استفاده ی کافی رو از این مطلب برده باشید.
سوالاتتون رو میتونید از طریق همین پست و از بخش نظرات اعلام کنید.
موفق باشید.
یاعلی✌
دیدگاه ها